Laatste nieuws

Sinterklaas is weer in het land

Sinterklaas is Gearriveerd bij Kei Kidz!”

Bij Kei Kidz vieren we de magie van Sinterklaas met een onvergetelijke tijd vol plezier en avontuur!

🎅 Welkom Sinterklaas! 🎁

Bij Kei Kidz komen de spannende dagen van Sinterklaas tot leven! We vieren deze betoverende tijd met geweldige activiteiten en bijzondere momenten.

🎉 Ontdek de Magie!

🎅 Maak kennis met de Sint en zijn Pieten! 🎁 Spannende knutselactiviteiten en verrassingen! 🍬 Heerlijke traktaties en lekkernijen! 🎶 En natuurlijk, veel plezier en vrolijkheid!

🎈 Vier het Feest met Ons!

Kom bij Kei Kidz en ontdek hoe wij deze speciale tijd vieren met jouw kinderen. Maak van deze Sinterklaas een onvergetelijke ervaring voor de kleintjes!

Leeuwendeel kinder- en peuteropvanglocaties Borger-Odoorn overgenomen

Protest tegen de sluiting op 19 mei bij voorschool Klein Duimpje in Nieuw-Buinen. Foto: Eigen foto

Het grootste gedeelte van de zeven peuter- en kinderopvanglocaties van de Stichting Peuterwerk en Kinderopvang Noord-Nederland (beide onderdeel van Tinten Welzijnsgroep) zijn overgenomen. Dat laat Truus Koning, interim-directeur van de twee instanties, weten.

De locaties in Odoorn (zowel peuter- als kinderopvang), Buinerveen, Valthermond en Exloo gaan over naar KeiKidz, een lokale partij uit Buinen. Deze partij neemt ook de bijbehorende medewerkers over. Voor de locaties in Borger en Nieuw-Buinen is het niet gelukt om een geschikte overnamekandidaat te vinden.

,,Maar de landelijke organisatie Partou heeft aangeven na de zomer in beide plaatsen met een voorschool te beginnen. Dus de kinderen kunnen daar alsnog terecht.” Wel is het zo dat de medewerkers op deze locaties niet mee kunnen. ,,Voor hun kijken we of we ze een plekje kunnen geven binnen onze organisatie.”

In mei kwam het nieuws naar buiten dat Tinten tien peuter- en kinderopvanglocaties wou sluiten in de gemeenten Borger-Odoorn en Emmen. In die laatste gemeente ging het om drie locaties in Weiteveen en Nieuw-Amsterdam. Deze zijn inmiddels overgenomen door Viviani.

Concurrentie

Als redenen voor sluiting noemde Tinten onder meer de toegenomen concurrentie en het teruglopende aantal kinderen. Met de gemeente zijn eind 2019 ook gesprekken gevoerd over de financiën. Met als uitkomst dat Borger-Odoorn Tinten nog iets is tegemoetgekomen. Wethouder Albert Trip verbaasde zich vervolgens dat dit voorjaar alsnog het besluit tot sluiting viel.

De voorscholen worden doorgezet tot 3 juli, de kinderopvang tot 1 augustus. ,,Het gaat allemaal feilloos over, dus geen hiaten wat dat betreft.” Koning is blij met de behaalde resultaten. ,,Voor ouders, kinderen en medewerkers is er nu duidelijkheid.”

Facebook

Hou ook onze facebook pagina goed in de gaten!

Daar plaatsen we alle laatste ontwikkelingen en activiteiten welke we met de kinderen doen. Gewoon omdat het leuk is

Peuter Kidz van start

Vanaf 01 augustus gaat Kei Kidz uitbreiden in haar aanbod met peuteropvang.

Peuteropvang

Wellicht heeft u al het een en ander gelezen over het aanbod voor Peuteropvang binnen Kei Kidz.

Na de zomervakantie starten we met een groep voor peuteropvang/ Voorschoolse opvang. We gaan dit Peuter Kidz noemen. Onze pedagogisch medewerkers zijn allemaal volop bezig met de opleiding VVE.  Sommigen zijn zelfs al gediplomeerd. We gaan werken met het programma UK en Puk waardoor jonge kinderen meer aanbod krijgen in het voorschoolse programma.  Binnen de gemeente word hard samengewerkt met scholen/ GGD en andere partijen om het aanbod VVE zo breed mogelijk in te zetten. Ouders krijgen hiervoor een tegemoetkoming van de gemeente. Voor meer informatie hierover kunt u uw vragen stellen op het volgende e mail adres: info@keikidz.nl

Schoolstraat 8 in Buinen

In de vakantie zijn we verhuist naar de Schoolstraat 8 in Buinen

volg ons ook op facebook voor het laatste nieuws

AVG

Vanaf 25-05-2018 stelt de overheid strenge eisen aan het verzamelen en het beveiligen van klantgegevens en andere privacygevoelige data.

De AVG zorgt onder meer voor:

  • versterking en uitbreiding van privacyrechten
  • meer verantwoordelijkheden voor organisaties
  • dezelfde bevoegdheden voor alle europese privacytoezichthouders.

Kei heeft alvast een privacyreglement gemaakt. Klanten (ook toekomstige) kunnen deze inzien of opvragen op ons e mail adres: info@keikidz.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de autoriteit persoonsgegevens.

n.b.: wij publiceren het privacyreglement binnenkort op onze website.

Met derden partijen hebben we, of gaan we verwerkersovereenkomsten sluiten daar waar nodig.

 

BSO update

Mocht je een plekje op de BSO voor je kind(eren) willen reserveren, bel dan even met ons Kantoor.

Op verschillende dagen zijn er nog plekjes beschikbaar.

 

Aanmelden van uw kindje .. wees op tijd

 

We hebben nog plekjes beschikbaar voor jonge kinderen op Kei Kidz. De groep van 0 tot 4 jaar is een kleine kinderopvang groep welke nog plaatsen beschikbaar heeft. Mocht je zwanger zijn of al een kleintje hebben en een plekje willen reserveren kom dan even langs om te kijken of Kei Kidz de opvang voor jullie kindje mag verzorgen. Op tijd inschrijven voorkomt teleurstellingen.

Laura en Kelly zijn het vast gezicht op deze groep en voorzien je graag van informatie omtrent de opvang.

Goede zorg met veel liefde voor de kleintjes..

 

 

Vakantie verloopt Kei goed!!

In de vakantieperiode worden er allerlei leuke activiteiten gedaan met de kinderen.

Op onze facebook pagina kunt u alles volgen.

2017 is het jaar van Kei Kidz

Sinds mei 2017 heeft Kei Kidz haar deuren voor de kinderen geopend.

Zowel voor een plekje op het Kinderdagverblijf als op de Buitenschoolse opvang kunt u bellen met ons.

Lees verder…