Vaste medewerkers.... Hoe fijn is dat?

Welkom bij Kei Kidz,

Waar we zijn gegroeid in zowel kinderen als in ons team van toegewijde professionals. Bij ons kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang werken we met vertrouwde gezichten. Ons team van fantastische medewerkers is geschoold tot professionele pedagogisch medewerkers, klaar om op elke groep ondersteuning te bieden. We streven ernaar zoveel mogelijk vaste gezichten per groep te behouden.

Op onze locaties in Buinen en Odoorn werken we met een vast en goed gecoacht team. Elke medewerker ontvangt coaching op locatie om zo de beste zorg te bieden.

Elk kindje krijgt een ‘vast gezicht’, een mentor, die observaties uitvoert en regelmatig voortgangsgesprekken voert met de ouder(s). Het team, met jarenlange ervaring in de kinderopvang, deelt hun passie en liefde met de kinderen. Bij ons draait alles om de kinderen!

Samen met ons kantoorteam, Christina Roersma en Agnes Huizing, vormen we een sterk geheel. Op kantoor regelen we intakes, kunnen we helpen bij aanvragen voor kinderopvangtoeslag en verzorgen we contractwijzigingen.

Door samen te werken met Alles Kidz gastouderopvang en de Voorscholen, bieden we ouders een breed scala aan mogelijkheden en een rijke ervaring voor ‘kei’ goede opvang voor hun kinderen. Tijdens de opvangtijden richten we ons uitsluitend op de kinderen. Voor vragen en regelzaken staan we ouders graag te woord op ons kantoor in Borger of Buinen.

Voor alle administratieve vragen met betrekking tot de opvang van kinderen, zijn we te vinden op Strengen 4 in Borger.