Locatie Buinen

Onze kinderopvang in Buinen bevindt zich in het voormalige schoolgebouw, volledig omgebouwd tot een levendige en gezellige omgeving waar je kind zich helemaal thuis kan voelen.

Buinen, gelegen op slechts twee kilometer afstand van Borger, is al geliefd bij vele kinderen die genieten van deze fantastische opvang locatie.

Ons hoofddoel is om uw kind(eren) een geweldige tijd te bezorgen en hen te begeleiden op basis van hun individuele behoeften.

Op deze locatie hebben we momenteel twee Buitenschoolse Opvang (BSO) groepen. We verzorgen het brengen en halen van de kinderen naar en van school en bieden voor- en naschoolse opvang van maandag tot en met vrijdag. Voor het vervoer gebruiken we onze eigen Kei Kidz busjes.

Daarnaast hebben we een kinderopvanggroep voor kinderen van 0 tot vier jaar, waar we maximaal 16 kinderen tegelijk kunnen verwelkomen. Ook bieden we op deze locatie drie dagdelen per week voorschoolse opvang aan op onze speciale peutergroep.

Peuters vanaf 2 jaar krijgen bij ons een uitgebreid aanbod aan voorschoolse opvang aangeboden.

We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen op deze geweldige opvang locatie!

De kinderen hebben hier een geweldige tijd en we doen ons uiterste best om dat zo te houden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ons telefoonnummer is 0599-23 622 24