Gastouderbureau Alles Kidz komt met uitbreiding:

Bij Kei Kidz gaat het vooral draaien om “kei” goede kinderopvang.

De kwaliteit van de kinderopvang is één van de speerpunten van dit kinderdagverblijf. De directe zorg voor uw kind in een groene omgeving. Vaste leidsters die uw kind centraal stellen.

 In de afgelopen periode heeft Kei Kidz haar activiteiten uitgebreid. Naast onze locatie in Buinen, hebben we ook de kinderopvang in Odoorn in school de Weiert overgenomen.

Voor Alles Kidz betekent dit een uitbreiding in het aanbod, maar ook een back-up voor klanten die al gebruik maken van gastouderopvang. In vakanties en bij ziekte is er straks voor hen nog meer continuïteit door de kinderdagverblijven.

Samen bieden ze een breed aanbod aan kinderopvang voor elke ouder. Uw kinderen zijn in “kei” goede handen.

De plek

Kei Kidz Buinen is gevestigd aan de Schoolstraat in Buinen.

In Odoorn is ons kinderdagverblijf te vinden in de school de Weiert.

De locaties voldoen aan de eisen voldoen die de wet stelt aan kinderdagopvang. Gezelligheid, warmte en professionele aandacht staan voorop!  Voor beide locaties kunt u voor meer informatie bellen met ons kantoor. Het telefoonnummer is 0599- 23 62 24

In verband met de overname activiteiten zijn we druk bezig om de site te optimaliseren voor beide locaties.

Pedagogische kwaliteit

Het kinderdagverblijf biedt de juiste pedagogische kwaliteit die u verwacht voor uw dierbaarste bezit. Er zullen diverse activiteiten gedaan worden met de kinderen, gericht op leeftijd en de fase waarin uw kind zich bevindt. Spelen en ontdekken zijn bijvoorbeeld erg belangrijk. Met vaste, vriendelijke leidsters die de opvang verzorgen, zodat continuïteit gewaarborgd is.

Het buitenspelen is belangrijk voor Kei Kidz. Daarom krijgt elk kind een eigen Kei Kidz overall!

Alles Kidz en Kei Kidz juichen de plannen voor het aanscherpen van wet- en regelgeving ten aanzien van kwaliteit in de kinderopvang toe. “Kinderen zijn je dierbaarste bezit. De zorg voor andermans kinderen is een enorme verantwoordelijkheid. Regelgeving en naleving door de overheid op dit soort verantwoordelijkheden is geen overbodige luxe.”

Goed opgeleide pedagogische medewerkers die u begeleiden en met u meedenken in de ontwikkeling van uw kind(eren) zijn voor ons een pre!

De doorgaande lijn (de wijze waarop uw kind zich ontwikkelt) zal worden bijgehouden en regelmatig met de ouder(s) worden besproken. Ook dit gebeurt op de nieuwe locatie van Kei Kidz.

Gratis ondersteuning voor ouders op kantoor

Alles Kidz helpt u graag met uw aanvraag bij de belastingdienst. Laat u de opvang via Alles Kidz of Kei Kidz lopen, dan kost deze aanvraag u niets.

Voor administratieve vragen of ondersteuning, kunnen ouders terecht op het kantoor aan de strengen 4. U bent verzekerd van een juiste afhandeling van al uw aanvragen en wijzigingen.

Uit pedagogisch oogpunt vinden Alles Kidz en Kei Kidz het belangrijk dat administratieve zaken niet besproken worden, waar de kinderen worden opgevangen. Bij Kei Kidz komt u alleen voor de opvang van uw kind(eren).

 Opvang op maat

Niet elk kind is per definitie geschikt voor opvang in een crèche of door een gastouder. Het grote voordeel van Alles Kidz is de flexibiliteit. Alles Kidz komt persoonlijk bij u langs om te kijken welke vorm van opvang het meest geschikt is voor uw kind(eren). Een breed aanbod maakt dat u de juiste opvang voor uw kind(eren) zal krijgen. Daarnaast kunnen ouders bijvoorbeeld ook gebruik maken van een eventuele combinatie van gastouderopvang en kinderdagopvang. Uw wensen worden zo veel mogelijk op maat ingevuld.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact met de klanten is erg belangrijk. Daarom gaat Alles Kidz voor een intake gesprek altijd naar alle ouders toe. Ook is er elke maandag op kantoor aan De Strengen een inloopochtend. Hier krijgen de ouders bijvoorbeeld administratieve ondersteuning.

 Alvast een plekje reserveren?

Mocht u als ouder verzekerd willen zijn van een plekje voor uw kind(eren)? Dan kunt u alvast contact met Alles Kidz opnemen 0599- 23 62 24

Een medewerker komt bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en kan u desgewenst op de wachtlijst zetten.