Vaste medewerkers.... Hoe fijn is dat?

Laura Kootstra  (midden van de foto) zal het vaste gezicht op de groep van Kei Kidz kinderdagopvang zijn. Dit gezicht is inmiddels uitgebreid met nog drie extra vaste gezichten.

Linda ten Hoor is het aanspreekpunt voor de BSO en Kelly Jacobs is de vliegende keep tussen de twee groepen. Sinds enige tijd is Miranda ook werkzaam op Kei Kidz.

Het zal je kind(eren) aan niets ontbreken. Het team heeft jarenlange ervaring binnen de kinderopvang en het is hun grote passie om deze ervaring en liefde aan kinderen mee te geven. Op de groep zal het enkel gaan om de kinderen!

In samenwerking met Alles Kidz  (Christina Roersma, Agnes Huizing), zullen zij de intakes regelen, de aanvragen voor de kinderopvangtoeslag desgewenst doen, de wijzigingen van de contracten verzorgen etc.

Alles Kidz gastouderopvang biedt hiermee een breed aanbod en rijke ervaring voor ouders die Kei Goede opvang wensen voor hun kinderen. Regelzaken doen we niet tijdens de opvang van de kinderen, daarvoor kun je als ouder terecht op het kantoor Aan de Strengen 4 te Borger.